Nic więcej nie będę dodawać, tylko podam przepis.
Aaaa... mnie ona najbardziej smakowala na ciepło ;)
PASTA Z SOCZEWICY
szklanka zielonej soczewicy
1 cebula
2 ząbki czosnku
sól
pieprz
majeranek
olej
Soczewicę ugotować do miękkości.
Cebulę i czosnek poszatkować drobno i zeszklić na oleju.
Soczewicę po ugotowaniu rozgnieść widelcem, dodać do niego cebulę z czosnkiem.
Doprawić solą, pieprzem i majerankiem.
SMACZNEGO :)
Oj na pewno wypróbuję tą pastę - bardzo lubię takie przysmaki :)
OdpowiedzUsuńA Tobie może się spodobać mój przepis na pastę z avocado ::)
http://www.kalejdoskopsmakow.pl/?p=35
niefotogeniczne najczęściej jest najpyszniejsze
OdpowiedzUsuńja to wiem :-)
Musi być pyszna, lubię pasty, napewno taką też zrobię.
OdpowiedzUsuńZ past robię avocadową oraz hummusa z ciecierzycy. też polecam
rewelacyjny pomysl!
OdpowiedzUsuń